bjb

Mikawanoh Pakeman Basa: Cacandran

Bandung Kota Kembang. (Foto: Net)

JABARNEWS | BANDUNG – Urang mindeng ngadéngé ungkara basa anu unina:

1. Bandung heurin ku tangtung.



2. Sukapura ngadaun ngora.

Ungkara basa anu kitu téh disebutna cacandran. Sakumaha umumna pakeman basa, cacandran ogé geus puguh éntép seureuhna sarta teu bisa dirobah ku hal-hal anu baris ngarobah harti.
Halaman selanjutnya
Tags : Unkara Basa Basa Sunda Cacandran Pakeman Basa Mangsa Bihari Tatar Sunda Jabarnews Berita Jawa Barat Berita Terkini Berita Lokal Berita Hiperlokal

berita terkait

SEREMONIA







Persib

Berita Populer

Berita Terkini

Mang Jabar

jabarnews tv

tag populer

unduh aplikasi