Nabeuh Angklung di Saung Angklung Mang Udjo

Paraturis nabeuh angklung di Saung Angklung Mang Udjo (Foto: Portal Bisnis Wisata)

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah

Rék nyobaan nabeuh angklung? Teu kudu mangmang sanajan saméméhna can mikawanoh kana angklung ogé. Datang baé ka Saung Angklung Mang Udjo. Bari dituyun ku para seniman di dinya, harita kénéh bisa ngamaénkeun lagu “I Have a Dream” dina hiji konsér.

Baca Juga:

Tutup Student Exchange, Philipina - Bandung Saling Tukar Pengetahuan Budaya

SIM Keliling Polrestabes Bandung Jumat, 1 Februari 2019



Tah, éta salasahiji daya tarik Saung Angklung Mang Udjo téh. Nu daratang ka dinya, henteu ngan saukur diuk lalajo pintonan, tapi ogé dilibetkeun langsung dina pagelaran.

Babarengan nabeuh angklung. Dituyun ku MC jeung seniman-seniman nu umurna antara 4 – 16 taun, suasana téh jadi hégar. Ratusan jelema anu daratang harita, ti mimiti barudak SD nepi ka wisatawan bulé, babarengan narabeuh angklung.

Saung Angklung Mang Udjo téh samodél imah atawa padepokan seni, anu perenahna di Jalan Padasuka 118 Bandung. Sanajan aya di sisi jalan, padepokan anu legana kurang leuwih dua héktar téh, aya di tengah pilemburan anu gegek.
Halaman selanjutnya 1 2 3 4
Tags : Angklung Saung Angklung Mang Udjo Kota Bandung Bahasa Sunda Berita Terkini Jabarnews Berita Jawa Barat Berita Lokal Berita Hiperlokal

berita terkait

Puluhan Tahun Pengembang Di Kota Bandung Belum Serahkan PSU

SIM Keliling Polrestabes Bandung Kamis, 31 Januari 2019

SIM Keliling Polrestabes Bandung Rabu, 30 Januari 2019

Persib

Berita Populer

Berita Terkini

Mang Jabar

jabarnews tv

tag populer

unduh aplikasi