bjb

Jaat Lalab anu Luhur Ajén Gizina

Jaat anu loba mangpaatna. (Foto: IDN Times)

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah

Jaat téh tutuwuhan anu sok dipaké lalab. Ngaran séjénna jaat nya éta “kecipir” atawa “kacang belimbing”.

Baca Juga:

Bocah Kurang Gizi di Tanjung Morawa Akhirnya Dibawa ke Puskesmas

Polsek Tanjung Morawa Sigap Bantu Balita Penderita Kurang Gizi



Lain di nagara urang baé jaat loba dipelak téh. Di nagara deungeun ogé aya, upamana di Australia bagian kulon, di kebon-kebon pasisian kota téh ngabadeg tangkal jaat.

Bangsa deungeun resep melak jaat téh ku lantaran jaat ngandung kadar protein jeung gizi anu luhur. Lian ti dilalab, jaat sok dioséng-oséng: oséng-oséng jaat.
Halaman selanjutnya
Tags : Jaat Kecipir Gizi Lalab Bahasa Sunda Jabarnews Berita Terkini Berita Jawa Barat Berita Lokal Berita Hiperlokal

berita terkait

Uang PKH Tidak Boleh untuk Beli Pulsa

Aduh! Kabupaten Tasikmalaya Banyak Stunting

Persib

Berita Populer

Berita Terkini

Mang Jabar

jabarnews tv

tag populer

unduh aplikasi