bjb
itcbet

Tukang Cukur ti Banyuresmi Sumebar ka Mana-mana

Kursus cukur rambut di Banyuresmi, Garut (Foto: bussinessite)

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah

Loba tukang cukur anu asalna ti Garut. Umumna mah ti Kacamatan Banyuresmi, Kabupatén Garut. Ti daérah séjén ogé aya, saperti ti Cibatu, Limbangan, atawa Malangbong. Ngan teu saloba anu ti Banyuresmi.

Baca Juga:

Jadi Buronan Kasus Penganiayaan, Anggota Geng Motor Diringkus Polisi

Terdampak Kekeringan, Lahan Pertanian di Garut Mulai Dilanda Kekeringan



Umumna lalaki di Banyuresmi mah, parigel dina urusan nyukur. Bisa jadi disebutkeun bakat turun-tumurun ogé.

Soal katapis, ti mimiri rayat biasa, pajabat, gubernur, nepi ka persidén kungsi dicukur ku tukang cukur urang Banyuresmi. Hasilna teu nguciwakeun, matak terus jaradi langganan ogé.
Halaman selanjutnya
Tags : Tukang Cukur Garut Kacamatan Banyuresmi Kabupaten Garut Bahasa Sunda Jabarnews Berita Terkini Berita Jawa Barat Berita Lokal Berita Hiperlokal

berita terkait

Penyebar Paham Sensen Presiden Indonesia Tidak Gila

Dua Kecelakaan Beruntun Terjadi di Garut Dalam Sehari

Persib

Berita Populer

Berita Terkini

Mang Jabar

jabarnews tv

tag populer

unduh aplikasi