aqua

Logo Kabupatén/Kota di Jabar Loba anu Taméngna Teu Nyunda

Logo Pemerintah Provinsi Jawa Barat di Gedong Sate (Foto: Info Jabar)

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah

Logo téh gambar atawa skétsa anu jadi wawakil pausahaan, daérah, organisasi, lembaga, jsb. pikeun ngabédakeun jeung nu séjén.

Baca Juga:

Kampung Opak jeung Kolontong di Kabupatén Bandung

Mangpaat Lalab anu Kapopohokeun



Upama nilik ka dinya mah, jelas logo téh kudu bisa ngagambarkeun ciri mandiri sarta karakter anu digambarkeunana. Copélna mah kudu nyoko ka dinya.

Ngan lamun urang nengetan logo daérah kabupatén atawa kota di Jawa Barat (Jabar) loba anu henteu saluyu jeung budaya Sunda, pangpangna mah dina wengku (Ind. bingkai) dasarna.

Apan pangeusi pituin Tatar Jabar téh urang Sunda, tangtu wengkuna ogé kudu napak kana tradisi jeung budaya Sunda.
Halaman selanjutnya 1 2 3
Tags : Propinsi Jawa Barat Logo Kabupaten dan Kota Bahasa Sunda Jabarnews Berita Terkini Berita Jawa Barat Berita Lokal Berita Hiperlokal

berita terkait

Kasenian Sunda Nungtut Laleungitan

Persib

Berita Populer

Berita Terkini

Mang Jabar

jabarnews tv

tag populer

unduh aplikasi