aqua
tag " Akronim"

Basa Kirata anu Béda jeung Kecap Memet

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Kirata téh hartina “dikira-kira sangkan nyata”. Ngaranna ogé dikira-kira atuh; bisa enya, bisa henteu. Mun ceuk ...

Persib

Berita Populer

Berita Terkini

Mang Jabar

jabarnews tv

tag populer

unduh aplikasi