aqua
tag " Asal-usul Kecap"

Asal-usul Kecap Ngaran Pakakas anu Aya di Imah

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Basa anu hirup salawasna robah nuturkeun kamekaran jaman. Hal anu biasa tur kacida wajarna. Kamekaran téhnolo ...

Papakéan Urang Sunda Ditilik tina Asal-usul Kecapna

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Pakéan urang Sunda kiwari, geus prah baé jeung umumna papakéan anu dipaké di tempat séjén, kaasup di mancanagar ...

Persib

Berita Populer

Berita Terkini

Mang Jabar

jabarnews tv

tag populer

unduh aplikasi