aqua
tag " Astina"

Ngaran-ngaran Kurawa anu Saratus

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Loba anu nyaho tina carita wayang, yén Kurawa téh aya saratus. Tapi carang anu nyaho ngaran-ngaran kabéhanana. ...

Ngaran Tempat dina Pawayangan nu Asalna ti India

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Babon carita wayang di urang nya éta kitab kuno Mahabarata karangan Wyasa jeung Ramayana karangan Walmiki. Duan ...

Pandawa jeung Kurawa Teureuh Barata ti Astina

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Anu resep kana lalakon wayang mah tangtu apal ka Pandawa jeung Kurawa. Malah teu saeutik anu apal kana ngaran ...

Persib

Berita Populer

Berita Terkini

Mang Jabar

jabarnews tv

tag populer

unduh aplikasi