bjb
tag " Carita Wayang"

Karakter Wayang (1): Anu Haradé Haté

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Unggal tokoh wayang miboga adat jeung pasipatan (katakter) séwang-séwangan. Teu béda ti jelema baé, lantaran mé ...

Pawongan alias Panakawan anu Euweuh dina Babonna

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Anu sok lalajo wayang golék, tangtu apal ka pawongan mah. Malah loba anu mikaresep, pangpangna mah ka Si Cépot ...

Persib

Berita Populer

Berita Terkini

Mang Jabar

jabarnews tv

tag populer

unduh aplikasi