aqua
tag " Cisalak"

Ngangkut Matrial ti Cikao ka Bandung Ngaliwat ka Wanayasa

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Baheula mah, ceuk Haryoto Kunto dina bukuna “Wajah Bandoeng Tempo Doeloe” (1984), nepi ka abad ka-19, jalan ti ...

Toponimi Jawa Barat: Ngaran Tempat nu Asalna tina Tatangkalan (9)

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Tatangkalan lain baé alus keur “penghijauan” anu patalina jeung cai, tapi ogé gedé mangpaatna keur mahluk séjén ...

Distribusi Logistik di Subang Tembus Jalan Berlumpur

JABARNEWS | SUBANG - Distribusi logistik Pemilu 2019 terus dilakukan jelang hari pencoblosan, Rabu (17/4/2019). Jalan yang rusak j ...

Banyak Jalan Rusak Dan Berlubang Di Kabupaten Subang

JABARNEWS | SUBANG - Di sejumlah ruas jalan raya di Subang mulai bermunculan lubang akibat curah hujan yang tinggi beberapa pekan ...

Persib

Berita Populer

Berita Terkini

Mang Jabar

jabarnews tv

tag populer

unduh aplikasi