aqua
tag " Dongeng Sasakala"

Carita Rayat Subang: Sasakala Pamanukan

Dipindo catur ku: Budi Rahayu Tamsyah Jaman baheula di daérah basisir kalér Pulo Jawa aya karajaan anu katelahna Karajaan Pilangsari. Kahiru ...

Carita Rayat Banten: Sasakala Selat Sunda

Dipindo catur ku: Budi Rahayu Tamsyah Jaman baheula di Pulo Jawa beulah Kulon, ngadeg hiji karajaan nu diratuan ku Prabu Rakata. Sang Prabu ...

Carita Rayat Bandung: Sasakala Gunung Geulis

Dipindo catur ku: Budi Rahayu Tamsyah Jaman baheula di hiji patapan Gunung Patuha, aya pandita anu gentur tapana tur kakoncara sakti mandr ...

Persib

Berita Populer

Berita Terkini

Mang Jabar

jabarnews tv

tag populer

unduh aplikasi