aqua
tag " Jabanews"

Sausap-saulas Toponimi Purwakarta (5): Mapay Lebak, Legok, jeung Landeuh

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Di Kabupatén Purwakarta aya ngaran tempat lebak, landeuh, jeung legok. Ngan henteu sakumaha lobana saperti pasi ...

Carita Rayat Tasikmalaya: Sasakala Kalapagenep

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Di sisi Walungan Cimédang, aya hiji imah nenggang, dicicingan ku aki-aki. Geus lila pisan matuhna di dinya téh. ...

Budaya Papaharé di Wanayasa

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Bulan Puasa pikeun urang Sunda mah, anu umumna ngagem agama Islam, mangrupa bulan istiméwa. Loba kagiatan anu d ...

Digigit Ular, Anggota Brimob Jabar Ini Kukuh Evakuasi Korban Banjir

JABARNEWS | KARAWANG - Tim SAR Brimob Jabar saathendang melakakukan evakuasi terdampak bencana banjir di Kp. Pengasinan Desa Karangligar Kecama ...

Persib

Berita Populer

Berita Terkini

Mang Jabar

jabarnews tv

tag populer

unduh aplikasi