aqua
tag " Kampung Adat"

Kampung Mahmud Raket Patalina jeung Kamekaran Islam di Bandung

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Kampung Mahmud téh kampung adat anu aya di sisi Walungan Citarum. Upama ditilik saliwatan mah méh taya bédana ...

Kampung Naga, Kampung na Gawir anu Teu Hésé Didongkangna

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Kampung Naga téh salasahiji kampung adat di Tatar Sunda. Perenahna di Désa Néglasari, Kacamatan Salawu, Kabup ...

Di Cikondang Dipahing Ngomong Cowong jeung Nyanghunjar

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Kampung Adat Cikondan ...

Tak Kuat Menahan Deras Air Sungai, Jembatan Penghubung Kampung Adat di Sukabumi Putus

JABARNEWS | SUKABUMI - Tidak kuat menahan derasnya air sungai, jembatan penghubung dua kampung adat di Sukabumi hanyut terbawa der ...

Persib

Berita Populer

Berita Terkini

Mang Jabar

jabarnews tv

tag populer

unduh aplikasi