aqua
tag " Kecipir"

Jaat Lalab anu Luhur Ajén Gizina

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Jaat téh tutuwuhan anu sok dipaké lalab. Ngaran séjénna jaat nya éta “kecipir” atawa “kacang belimbing”. La ...

Persib

Berita Populer

Berita Terkini

Mang Jabar

jabarnews tv

tag populer

unduh aplikasi