aqua
tag "Carita Rayat"

Carita Rayat Subang: Sasakala Pamanukan

Dipindo catur ku: Budi Rahayu Tamsyah Jaman baheula di daérah basisir kalér Pulo Jawa aya karajaan anu katelahna Karajaan Pilangsari. Kahiru ...

Carita Rayat Garut: Sasakala Situ Bagendit

Dipindo catur ku: Budi Rahayu Tamsyah Di wewengkon Garut aya situ anu ngaranna kawentar ka mana-mana, nya éta Situ Bagendit. Cék sasakala ma ...

Carita Rayat Banten: Sasakala Selat Sunda

Dipindo catur ku: Budi Rahayu Tamsyah Jaman baheula di Pulo Jawa beulah Kulon, ngadeg hiji karajaan nu diratuan ku Prabu Rakata. Sang Prabu ...

Carita Rayat Bandung: Sasakala Gunung Geulis

Dipindo catur ku: Budi Rahayu Tamsyah Jaman baheula di hiji patapan Gunung Patuha, aya pandita anu gentur tapana tur kakoncara sakti mandr ...

Carita Rayat Purwakarta: Jonggrang Kalapitung

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Ceuk ujaring carita, baheula mah anu disebut Jatiluhur ayeuna téh leuweung geledegan. Rembet ku kakayon, carané ...

Carita Rayat Pangandaran: Nyi Roro Kidul

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Ti praméswari, Prabu Munding Wangi kagungan putra istri kacida geulisna, jenenganana Déwi Kadita. Ku geulis-g ...

Carita Rayat Ciamis: Sasakala Rawa Lakbok

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Jaman baheula, aya hiji nagara. Ngaranna Nagara Banjar Pataruman. Ari anu jadi rajana Prabu Tambakbaya. B ...

Persib

Berita Populer

Berita Terkini

Mang Jabar

jabarnews tv

tag populer

unduh aplikasi