aqua
tag "Karakter Wayang"

Karakter Wayang (2): Anu Kurang Tata Kurang Wiwaha

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Teu béda ti dina kahirupan sapopoé, dina pawayangan gé euyeub ku lalawanan. Hadé-goréng, bener-salah, bodo-pint ...

Karakter Wayang (1): Anu Haradé Haté

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Unggal tokoh wayang miboga adat jeung pasipatan (katakter) séwang-séwangan. Teu béda ti jelema baé, lantaran mé ...

Persib

Berita Populer

Berita Terkini

Mang Jabar

jabarnews tv

tag populer

unduh aplikasi