aqua
tag "Kesenian Sunda"

Goong Rénténg Émbah Bandong Ditabeuhna Unggal Bulan Mulud

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Goong rénténg téh salasahiji jenis gamelan asli Sunda anu kawilang kolot. Sakurang-kurangna geus dipikawanoh ti ...

Bebegig Sukamantri, Ragag-Rigig Seni Hélaran ti Ciamis

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Ngadéngé kecap bebegig, anu kabayang téh jejelemaan tina jarami diterapan baju rubag-rabig jeung didudukuyan ...

Persib

Berita Populer

Berita Terkini

Mang Jabar

jabarnews tv

tag populer

unduh aplikasi