tag "Sastra Sunda"

Carita Pantun: Badak Pamalang

Dipindo catur ku: Budi Rahayu Tamsyah Badak Pamalang téh putra Perebu Munding Malati ti Putri Geulis Aci Malati. Ari Perebu Munding Malati t ...

Sastra jeung Seni Sunda: Mikawanoh Carita Pantun

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah “Pantun” dina basa Indonésia béda jeung “carita pantun” dina basa Sunda. Kecap “pantun” dina basa Indonésia sar ...

Carita Rayat Bandung: Sasakala Gunung Geulis

Dipindo catur ku: Budi Rahayu Tamsyah Jaman baheula di hiji patapan Gunung Patuha, aya pandita anu gentur tapana tur kakoncara sakti mandr ...

Ngadongéng Ngajarkeun Kosakata jeung Logika ka Barudak

Penulis: Budi Rahayu Tamsyah Tong nganggap énténg kana dongéng, sabab gedé mangpaatna keur barudak mah. Pangpangna mah barudak anu masih kén ...

Atmaprawira dan Raksapratiwi Kenalkan Aksara Sunda Sejak Dini

JABARNEWS | PURWAKARTA - Atmaprawira dan Raksapratiwi sukses menyelenggarakan kegiatan pelatihan aksara sunda, Selasa, (11/02/2020) di Aula SDN ...

JMN Channel

Persib

Berita Populer

Berita Terkini

Mang Jabar

tag populer

unduh aplikasi